carrobarroline

Mitt liv som mamma

Valborgsmässoafton!

Kategori: Allmänt

Idag är det valborg och helt underbart väder ute! Väldigt ovanligt här där jag bor ialla fall brukar alltid vara svin kallt! Men inte idag :D

Idag har vi umgåtts med min kära pappa, vart i parken och gungat med Oliver. Han älskar det! :D Min gullunge! Och sen gick vi på en promenad, nu sitter jag ute på vår lilla uteplats och tempen visar 30grader, sämre kan man ju ha det :D 
Ikväll ska vi äta middag med min pappa och syrrorna, tacos bjuds det på. MUMS! Sen blir det hem till en killkompis för att umgås lite :)
Nej nu ska jag fortsätta njuta av solen innan Oliver vaknar från sin lilla tupplur! 

 

Nya skor!

Kategori: Allmänt

Var i kista centrum i lördags, måste säga att jag vart väldigt positivt överaskad. Det var ett jätte bra köpcentrum tycker ja :D Åkte dit för att titta på ett par skor från butiken City bird som jag hade sett på scoretts hemsida, vart dock ett par andra par skor som fick följa med hem fast från samma butik, dom jag hade tittat på var ja osäker på vilken strl ja skulle ha!


Mina nya skor, så himla sköna och kostade endast 349kr! Värsta kapet!

God morgon!

Kategori: Allmänt

Själv har jag varit uppe sen klockan sju :) Låg och myste med Oliver i sängen tills det var dags för honom att sova igen. Själv har jag hunnit med att käka frulle, duscha och fixa håret :) Snart ska jag försöka ta itu med diskberget i köket efter gårdagens middag, känns inte så roligt.
Det var väldigt trevligt igår, jag lagade köttfärsfyllda paprikor och sallad till mig och Johanna medans killarna åt pleskaviska (vet ej hur det stavas) som Jens köpte med sig hem. Måste säga att det var väldigt smarrigt men paprikorna vart lite starka :)
Min kära vän Erica kom även över sen på kvällen när vi hade käkat och så, var trevligt att träffa henne var alldelse för länge sen nu! Vart inte så sent igår så känner mig väldigt pigg idag faktiskt trots att jag vart uppe sen 7 :)

Idag ska vi åka till Kista centrum, har aldrig vart där men såg att dom har en skoaffär som heter Citybird och vill titta på ett par skor som jag såg från det märket. Hoppas dom är fina i verkligeheten och att inte klacken är för hög bara :)

Nej nu ska jag ta itu med disken innan Oliver vaknar!
Hörs sen!

Underbart väder!

Kategori: Allmänt

Gud vilket härligt väder det är ute, helt underbart! Skulle egentligen ha gått på en promenad till min kära mammas jobb och möta uppe henne men Oliver somnade så tokigt och ligger fortfarande och sover så det vart inget med det. Men hon kommer hem till oss istället, mys :) Hon åker till Paris imorrn så hon vill pussa på Oliver innan hon åker :)

Idag fick vi fin besök av min lillasyster Angelica som knackade på köksfönstret halv tio imorse :) Vi har vart på en liten promenad och sen i centrum för att handla mat, lagat lunch och snackat en massa skit och busat en massa med Oliver såklart! Men nu har hon precis gått, hon ska ut och käka middag med sin kille ikväll så hon var tvungen att gå hem och fixa sig :)
Ikväll kommer min älskade vän Johanna som är tillsammans med min killes bror Anders hem till oss på middag! Det ska bli jätte trevligt måste bara försöka klämma in en jogging runda med pappa innan för tänker fasiken inte ställa in, har gjort det allt för många ggr nu!

Klippte mig ju igår, vart inte riktigt som jag ville men känner mig ändå väldigt nöjd :) Före och efter bilder kommer förmodligen ikväll eller imorrn, är inte riktigt fotosnygg just nu, haha :P
Men detta var min insperationsbild:


Foto: hairpedia.com

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Halloj!
Första inlägget då, känns både spännande och lite läskigt att börja blogga igen men kul att komma igång!
Är tänkt att denna blogg ska fungera som typ en dagbok.

Idag har jag lunchat tillsammans med en tjejkompis och vart i en park med Oliver. Första gången vi var i en lekpark idag så vi testade på både gunga och rutcshebana (stavas det så?) och Oliver tyckte det var jätte roligt, han satt dock i mitt knä när vi gunga och åkte kana men ialla fall, han var så SÖT :)

Imorrn ska jag klippa mig, sjukt taggad!!
Nu är det dags att gå och lägga sig, kände att det var dags att skriva det första "krystade" inlägget och nu är det gjort :)

Sov gott!