carrobarroline

Mitt liv som mamma

Frånvaro

Kategori: Allmänt

Har vart dålig på att blogga dom senaste dagarna, helgen spenderades på landet och datan glömde vi hemma och sonen min får typ hundra tänder just nu och är extremt mammig så har inte haft tid att sitta framför datan helt enkelt :)

 Men nu ikväll tog jag mig tiden, kände att jag behövde lite egen tid nu innan min kille ska åka till landet utan oss för att fyrhjulingen som han beställt kommer på fredag. Så just nu läser jag en massa olika bloggar och lyssnar på musik, just nu Starships med Nicki Minaj med en skål popcorn brevid ska även passa på att läsa senaste nr av Vi föräldrar:) 



Idag har vi inte gjort så mkt busat och myst en massa och vart på vårdcentralen, Oliver har vart snorrig så länge så ville kolla upp det innan vi drar till Spanien. Han fick ta blodprov min lilla prins och han var så duktig sa inte ett knyst :D Alla prover var bra som tur var så han är fit for Spain :D
Idag är det bara en ynka vecka kvar WOHO! Längtar så sjukt mkt, har fasiken inte vart utomlands på 4 år!!

Igår gick jag och Oliver på en promenad till hans mormors jobb och sen åkte vi till Farsta och möte upp moster Angelica. Köpte dom sista kläderna till Oliver som han ska ha i Spanien, jobbigt det där när dom helst inte ska vistas i solen med vad dom ska ha på sig. Köpte några tunna skjortor man kan vika upp ärmarna på och solskyddskläder till han, jätte fin med Bamse på :)
Själv köpte jag mig en bikini från Twilfit, den dyraste jävla bikinin jag någonsin köpt, 299kr kosta den och det var bara överdelen. Inte så mkt pengar egentligen men brukar köpa bikini från typ HM i vanliga fall men kan inte ha det nu när boobsen är så stora, 70F fick jag köpa i kupa!!! :O Men fin var den ialla fall och satt väldigt bra :) Så helt klart värt pengarna :)



Igår började mission lena fötter till stranden så lånade Olivers badbalja och tog mig ett fotbad :) Vart faktiskt stor skillnad på bara ett bad så ska försöka göra det typ två ggr till innan Spanien så kommer dom nog vara baby lena :)



Hör hur mina älsklingar busar ute i vardagsrummet så ska nog ta och joina dom :) Bye bye!

Nya kläder

Kategori: Allmänt

Har köpt lite nya kläder till lill korven från HM som han ska i Spanien.



2 veckor kvar :-)

Kategori: Allmänt

Om två veckor åker hela min familj ner till spanien, Alcudia för att fira min pappas 50 års dag! Längtar sjukt mycket, den här resan har vart planerad innan Oliver ens föddes och bokades strax efter. Men det tiden har gått väldigt fort ändå med tanke på att min lilla pojke redan är 8 mån och det bara är två veckor kvar nu!!!

Snart ligger vi där på playan och steker i solen :D


Bild: ving.se

Trött och sliten mamma!

Kategori: Allmänt

Herregud vad trött jag är borde egentligen passa på att sova nu när äntligen korven gör det! Men kan inte slappna av riktigt så sitter framför datan istället :)
Natten har varit hemsk, Oliver vaknade hundra ggr kändes det som och sen vakna han kl 6 och ville leka fram till kl 9. Yes tänkte jag äntligen kan ja få sova men NEJ då vaknar han efter 45 min och jag fick typ sova 20 min! Får sova när älsklingen kommer hem från jobbet istället :)

Har hunnit med ganska mkt idag, vart i centrum och handlat plus vart på apoteket, tvättat, vikt tvätt och vart i parken och gungat med Oliver :) Han gillar verkligen att gunga min lilla prins :)
 



Måste säga att solskyddet i vår kronan vagn är mkt uppskattat av min lilla pojke när det är sol ute! Han kisar med ögonen bara det är molnigt ute, hehe :D Hur fasiken ska det gå i Spanien?? :)

Slappar dag!

Kategori: Allmänt

Igår var jag och älsklingen på kalas för att fira en kompis mamma. Det var jätte trevligt, god mat, dryck och trevligt sällskap :) Vi dansade och sjöng en massa vilket var super roligt, evigheter sen jag fick släppa loss lite ;)
Så idag har varit en riktigt slappar dag, är inte ett dugg bakis från igår bara sjukt seg fast det inte vart spec sent igår. Anders och Johanna kom över i förmiddags med pizza och sen så hängde dom här hela dagen och vi käkade även middag ihop :) Hämtade Oliver hos föräldrarna vid tolv tiden, saknade min lilla skrutt jätte mkt! Fast det hade gått jätte bra hos mormor och morfar förutom att han vägrade dricka välling så dom fick laga gröt kl 3 på natten, haha tur att han bara vakna en gång på natten :)

Imorrn blir det öppna förskolan för mig och Oliver, ska bli super mysigt! Två veckor sen vi var där nu pga valborg som var förra måndagen! 

Före och efter bilder på håret och efter bilden är från gårdagens kalas :)

 
Före               Efter

 





Veckan...

Kategori: Allmänt

Fasiken vad dåligt det går för mig att komma igång med bloggandet, har varken haft tid eller ork att sitta framför datan den här veckan!

Den här veckan har vi njutit av solen, vart ute och gungat, solat på uteplasten och ätit årets "första" glass det vart en Magnum dubble caramel MUMS! Haft picknick, gått på promenad och idag var jag och Oliver och lunchade med mina älskade vänner :) Vart lite shopping oxå, ett solpuder till mig och så solskyddsfaktor 50 till Oliver. Man ska tydligen inte smörja så små barn med så mkt solskyddsfaktor men åker ju till Spanien om 18 dagar :D så då måste han ju ha det!  

I onsdags hängde jag på A och J när dom skulle ta en PW i ågesta. Vi gick 6km i snabb takt och sprang upp för alla backar! Och så joggade vi den sista km typ :) Har fan sån träningsvärk i skinkorna fortfarande! Fast det känns jävligt skönt så det måste jag följa med på fler ggr :D

Imorgon ska Oliver sova hos mormor och morfar för jag och min kära sambo ska på födelsedags fest hos en kompis mamma! Det ska bli jätte kul, lite jobbigt att lämna bort Oliver men vet att mina föräldrar är toppen med Oliver så det går nog bra :) Kommervara konstigt att sova utan han men samtidigt lite skönt för sova är inget jag direkt är bortskämd med den senaste tiden! Min älskade bebis håller på att få tre tänder SAMTIDIGT!
Snart har han 5st tandsingar :) Stora killen!

Nej nu ska jag försöka bli bättre på att skriva och även på att ta kort, tycker själv att det är skit tråkigt med en blogg utan bilder så har jag knappt några själv!

Ha en toppen helg!